RETAIL MANAGER TILL VÅRT STOCKHOLMSKONTOR

retail manager gorm larsen nordic

NORDIC RETAIL MANAGER STOCKHOLM

Är du en av de som har en bred bakgrund inom retail och har jobbat operativt med RETAILANSVAR och ledarskap? Är du redo att ta dig an en utmaning som även kommer utveckla dig i rollen som kundansvarig och dina förmågor att driva en större nordisk retail setup. Vad bra, vi söker dig! 

Om Tjänsten

Det övergripande målet är att tillsammans med kunden och vårt team av regionsansvariga utveckla försäljningen genom ett flertal retailkanaler i Norden. I det dagliga betyder det att förstå hur att på bästa sätt utveckla både affären och tillse att vi har ett slagkraftigt operativt genomförande.

Om dig

För att lyckas behöver du ha ett drivande och lösningsorienterat arbetssätt. Du tycker det är motiverande att leda verksamhet och personal till gemensamma och individuella framgångar. Du behöver ha ingående förståelse för hur man lyckas med försäljning i retail att luta dig mot när du planerar och driver verksamheten framåt. Hela verksamheten drivs och mäts genom vårt retailverktyg SaleMate så du har förståelse för värdet av mätning och uppföljning.

Som retail manager är du starkt bidragande till att sätta den kultur och de ramar som verksamheten kommer arbeta under och därför behöver du ha målinriktad och teamorienterad ledarstil. Vidare tror vi att du kan sätta ett kryss i rutan på dessa: 

-       Tidigare erfarenheter som ledare inom retail

-       Projektledning och ekonomihantering

-       Strukturerad och ansvarstagande

-       Opretentiös och actionorienterad

-       Social och utåtriktad

-       Gillar att skapa en miljö där både kunder och personal trivs

-       Har relevant utbildning för uppgiften

Språkkunskaper 

-       Engelska och Svenska i tal och skrift, ytterligare ett nordiskt språk är ett plus.

Arbetsplats

Du kommer i huvudsak befinna dig på vårt svenska kontor på Fridhemsplan i Stockholm eller kundens närliggande huvudkontor. Resor förekommer.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten ta en central roll på en etablerad retail byrå som dagligen arbetar med att skapa framtidens kundupplevelser och försäljning. Här får du ansvaret att driva ett av branschens större retail team till framgång!

Nu undrar du vart du skall skicka din ansökan? Skicka din ansökan till career@glnordic.comoch märk ditt mail med ”RETAIL MANAGER”

Har du frågor och funderingar kontakta Christian Lystrup på christian.lystrup@glnordic.com eller 0766189190