Är du nästa Retail Sales Specialist för Xiaomi Sverige?

shutterstock_1459350950.jpg

Vi söker en Retail Sales Specialist för Xiaomi i Sverige, som vill vara med och förbättra shoppingupplevelsen i detaljhandeln. Du kommer att vara ambassadör för varumärket Xiaomi och i nära samarbete med Xiaomis huvudkontor i Sverige kommer du att arbeta för att öka medvetenheten, synligheten och försäljningen av Xiaomis produkter hos återförsäljare på den breda marknaden.

HUVUDANSVAR

Xiaomis Retail Sales Specialist har olika nyckelfunktioner och -ansvar inom säljstöd, leveranshantering, utbildning av butikspersonal, merchandising och rapportering. I arbetsuppgifterna ingår följande:

- Öka medvetenheten genom utsedda kanaler och se till att Xiaomis produkter och tjänster marknadsförs aktivt i detaljhandeln.

- Sprida produktinformation till detaljhandelskanaler genom utbildning av säljpersonalen.

- Öka försäljningen i nyckelbutiker genom att finnas på plats när det är mest folk i butikerna.

- Bygga relationer med chefer och nyckelpersoner i butikerna – inklusive deltidsanställda.

- Se till att Xiaomis produkter alltid når ut maximalt, med större utrymme på hyllorna och ökad marknadsföring där så är möjligt.

- Genomföra aktiviteter tillsammans med butikerna för att öka kunskapen om produktsortimentet i butiken både för personalen och deras kunder.

VEM ÄR DU?

Vi söker någon med följande egenskaper:

- Erfaren inom detaljhandel och konsumentelektronik.

- Utåtriktad och bra på presentationer och utbildningar.

- En inspirerande person som har lätt för att övertyga människor.

- Bra på att bygga relationer med interna och externa intressenter.

- Välorganiserad och kan planera din egen tid och dina dagar effektivt.

- Har körkort (gärna egen bil). Du kommer att tillbringa mycket tid på vägarna!

DET HÄR KAN VI ERBJUDA DIG

Ett arbete med hög variation i de dagliga uppgifterna. Ingen dag är den andra lik när du är ute och kör som en av Xiaomis Retail Sales Specialists. Du kan planera dina dagar och du har chansen att förbättra försäljningen i ditt distrikt. Du kommer att få ett stort nätverk i branschen med stora chanser att utveckla dig själv i yrkesrollen och personligt.

VEM ÄR GORM LARSEN NORDIC?

Vi är en väletablerad nordisk detaljhandelspartner som samarbetar med både nationella och internationella kunder. Från våra kontor i Köpenhamn och Stockholm hjälper vi våra kunder att lyckas med kärnan i deras verksamhet: försäljningen. Gorm Larsen Nordic skapar inspirerande detaljhandels- och varumärkesupplevelser. Vi hittar sätt för kunder att engagera och interagera med märken och produkter. För oss handlar det om att placera kunderna i centrum och hitta beröringspunkter som tillsammans skapar en enhetlig shoppingupplevelse. Vi möter kunderna på deras villkor och skapar upplevelser och engagemang.

INTRESSERAD?

Skicka in din ansökan och din meritförteckning till career@glnordic.com och ange ”Retail Sales Specialist Xiaomi” i ämnesraden. Vi kommer att genomföra intervjuer kontinuerligt. Observera att slutintervjuerna genomförs på engelska. Om du har frågor angående jobbet är du välkommen att kontakta Nanna Maria Dragø på nanna.drago@glnordic.com