BUTIKSPERSONAL TILL BILBRANSCHENS NYASTE CONCEPT STORE

butikpersonal.jpg

BUTIKSPERSONAL TILL BILBRANSCHENS NYASTE CONCEPT STORE

Tillsammans med en av våra kunder söker vi nu personal till vår nya concept store i Bromma Blocks, Stockholm. Teamet kommer under 2019 vara med och skapa en av bilbranschens roligaste och mest annorlunda upplevelser. Som del i concept-teamet kommer du få möjligheten att använda dina personliga egenskaper för att skapa kreativa och interaktiva möten med potentiella kunder och den generella målgruppen. Du, som person, spelar därför en väldigt viktig roll för upplevelsens utgång.

Inom ramen för konceptet kommer vi att jobba med många större och mindre aktiveringar där målet är att uppmärksamma varumärket genom upplevelser, interaktioner samt positiva och nytänkande tillvägagångssätt. 

VEM ÄR DU?

Teamet vi eftersöker är ett engagerat och energiskt gäng människor som drivs av att få skapa annorlunda kundupplevelser. Du tycker det är spännande att skapa helhetstänk kring kundupplevelsen och gillar att hitta nya vägar. Vi är övertygade om att teamet kommer ha olika personligheter och att alla får möjligheten att sätta sin prägel på uppgiften. Eftersom vi tillsammans skall skapa en ny upplevelse inom bilbranschen tänker vi oss självklart att du är intresserad av bilar.
Vidare tror vi att du kan sätta ett kryss i rutan på dessa: 

 • Positiv & lösningsorienterad

 • Social & tillmötesgående

 • Teamorienterad & initiativrik

 • Erfarenhet från butik/event

 • En naturlig mittpunkt i sociala sammanhang

 • Kreativ & påhittig när det kommer till att skapa minnesvärda möten

 • Gillar att ”stå på scen”

 • Naturlig entertainer

 • Har teknikintresse

 • Kanske sitter du dessutom på någon speciell talang eller ”superkraft”? 

Språkkunskaper:

 • Svenska

 • Engelska

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer under 2019 jobba i kundens Concept Store i Bromma Blocks i Stockholm. Där kommer du att fungera som ett stöd och bollplank för kunden i köpprocessen, men inte som en säljare. Istället ska du genom kunskap, engagemang och upplevelse skapa nyfikenhet och intresse hos potentiella kunder. Du kommer vara en tydlig personifiering av projektets grundvärden; innovativ, ambitiös och nyfiken. I det stora hela skall du säkra att det alltid är en skön atmosfär där såväl besökare som dina kollegor trivs med att vara – och som skapar en önskan om att komma tillbaka. 

ARBETSPLATS

Du kommer att jobba i vår concept store i Bromma Blocks, Stockholm. Du behöver vara flexibel och kunna jobba normala öppettider i köpcentrum vilket inkluderar även kvällar och helger. 

VAD ERBJUDER VI

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett av de roligaste projekten under 2019! Genom att skapa kundupplevelser och interaktiva aktiveringar är målet att bidra till att förnya bilbranschen. Om du gillar bilar och känner igen dig i profilen ovan så kommer vi kunna erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb på hel- eller deltid. Konkurrenskraftig lön och förmåner är en självklarhet! Du kommer ingå i ett fantastiskt team av kreativa och sociala människor.

Är det just dig och din talang som vi söker – skicka ditt CV och en kort videopresentation av dig själv där du berättar varför just du skulle vara som klippt och skuren för vårt team. 

Vart skall du skicka undrar du? Undra inte längre – career@glnordic.com, märk ditt mail med Butikspersonal Concept Store Bromma Blocks.

För frågor eller funderingar om projektet kontakta Sofie Astvik på sofie.astvik@glnordic.com