EVENT OCH PROMOTION PERSONAL FÖR NYTT CONCEPT I BILBRANSCHEN

gocrew.jpg

EVENT OCH PROMOTION PERSONAL

Tillsammans med en av våra kunder söker vi nu personal till ett dedikerat event och promotion-crew med bas i Stockholm. Teamet kommer under 2019 vara med och skapa en av bilbranschens roligaste och mest annorlunda upplevelser. Som del i teamet kommer du få möjligheten att använda dina personliga egenskaper för att skapa kreativa och interaktiva möten med potentiella kunder och den generella målgruppen. Du, som person, spelar därför en väldigt viktig roll för upplevelsens utgång.

Inom ramen för konceptet kommer vi att jobba med många större och mindre aktiveringar där målet är att uppmärksamma varumärket genom upplevelser, interaktioner samt positiva och nytänkande tillvägagångssätt. Gillar du att köra bil och tillsammans med andra dela med dig av din upplevelse och erfarenhet? Då tycker vi du skall läsa vidare.

VEM ÄR DU

Till teamet söker vi ett engagerat och energiskt gäng människor som drivs av att få skapa annorlunda kundupplevelser. Du tycker det är spännande att skapa helhetstänk kring kundupplevelsen och gillar att hitta nya vägar. Nya vägar som detta team dessutom ska få vara med och skapa när vi ska låta Stockholm prova på en helt ny bilupplevelse. Vi är övertygade om att teamet kommer ha olika personligheter och att alla får möjligheten att sätta sin prägel på uppgiften. Eftersom vi tillsammans skall skapa en ny upplevelse inom bilbranschen tänker vi oss självklart att du är intresserad av bilar. 


Vidare tror vi att du kan sätta ett kryss i rutan på dessa: 

 • Positiv & lösningsorienterad

 • Social & tillmötesgående

 • Teamorienterad & initiativrik

 • Erfarenhet från event

 • En naturlig mittpunkt i sociala sammanhang

 • Kreativ & påhittig när det kommer till att skapa minnesvärda möten

 • Gillar att stå på scen

 • Naturlig entertainer

 • Och, du får gärna ha en speciell talang eller ”superkraft

Språkkunskaper:

 • Svenska

 • Engelska (meriterande)

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer under 2019 jobba med bas i Stockholm och omnejd. Du kommer även få vara med på olika roadshows runtom i Sverige. Din uppgift blir att skapa kundorienterade bilupplevelser under de olika event och aktiveringer som du är en del av.  Du ska genom kunskap, engagemang och upplevelse skapa nyfikenhet och intresse hos potentiella kunder. Du kommer även vara stöd och bollplank, men fokus är inte att du skall vara säljare. Målet är att ge kunden ett nytt och flexibelt sätt att både prova, köpa och äga sin bil på. Du kommer vara en tydlig personifiering av projektets grundvärden; glad, kreativ och öppen. I det stora hela skall du säkra att det alltid är en skön atmosfär för såväl besökare som för dina kollegor.

ARBETSPLATS

Du kommer främst att jobba på med aktivering i Stockholmsområdet, men också event i form av en roadshow runt om i Sverige, vilket betyder att det även förekommer arbete på kvällar och helger. 

VAD ERBJUDER VI

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett av de roligaste projekten i 2019! Genom att skapa kundupplevelser och interaktiva aktiveringar är målet att bidra till att förnya bilbranschen. Om du gillar bilar och känner igen dig i profilen ovan så kommer vi kunna erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb på hel- eller deltid. Konkurrenskraftig lön och förmåner är en självklarhet! Du kommer ingå i ett fantastiskt team av kreativa och sociala människor som tillsammans kommer utgöra GO Crew.

Är det just dig och din talang som vi söker – skicka ditt CV och en kort videopresentation av dig själv där du berättar varför just du skulle vara som klippt och skuren för vårt team. 

Vart skall du skicka undrar du? Undra inte längre – career@glnordic.com, märk ditt mail med GO Crew Event.

För frågor eller funderingar om projektet kontakta Sofie Astvik på sofie.astvik@glnordic.com