PROMOTERS TILL RETAILBYRÅN GORM LARSEN NORDIC I SVERIGE

brand activators - gorm larsen nordic.jpeg

PROMOTERS SVERIGE

ARBETA MED ATT SKAPA UPPLEVELSER

Hanna behöver köpa en dator efter att ha spillt kaffe över sin gamla. Carlos behöver ett nytt mobilskal och Harald är ute för att köpa en julklapp till sin sambo. Han vill ge henne en mobil och letar efter den som kommer passa hennes allra bäst. Han är dock inte så insatt i vad som finns så han tar hjälp av butikspersonalen för att hitta presenten som kommer göra henne extra glad! 

Oavsett vem det är som kommer in i butiken och vad de letar efter så är det butikspersonalens engagemang och kunskap som speglar kundens köpupplevelse. Det är här du kommer in. Det är du som med entusiasm utbildar butikspersonalen och ger dem den utbildning och känsla som krävs för att de skall kunna ge kunderna köpupplevelser i världsklass.

HA KUL OCH TRÄFFA NYA MÄNNISKOR PÅ JOBBET

I våra projekt blir du ambassadör för stora varumärken, ofta med någon typ av tekniskt orienterad konsumentprodukt och alltid med möjlighet till fler framtida uppdrag på den nordiska marknaden. Det är därför viktigt att du har ett genuint intresse för att skapa positiva upplevelser samt förstår både produkterna och kunderna. 

Efter att du har besökt en butik kommer butikspersonalen ha en positiv grundkänsla för ett varumärke och god förståelse för hur deras produkter hjälper kunderna. Du gör skillnad för butikspersonalen och kunderna samtidigt som du har kul och träffar många nya människor!

BLI PROMOTER PÅ RETAILBYRÅN GORM LARSEN NORDIC

Vi arbetar med flera av världens största varumärken och det är dem du kommer representera på den nordiska marknaden. För att lyckas behöver du inte veta allt om teknologi men du behöver vara nyfiken på de senaste trenderna samt ha teknisk förståelse. Genom våra säljutbildningar och produktträningar kommer du bli trygg i hur du kan dela din entusiasm och kunskap vidare till andra.

UPPDRAGET

När detta projekt är klart är du en del av retailbyrån Gorm Larsen Nordic och har möjlighet att fortsätta arbeta i våra andra projekt. Varmt välkommen att bli en del av oss och få ett flexibelt jobb som ger massor av hands-on erfarenhet, kunskap i hur du kan entusiasmera andra samt addera många nya människor till ditt nätverk. Just nu söker vi personal i storstadsområdena men även andra orter kan vara relevanta.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan med ett personligt brev och CV till Career@glnordic.com. Märk ansökan med ”Promoter Sverige”, vi håller intervjuer löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Vid frågor så tveka inte att kontakta Isabelle, isabelle.klevstad@glnordic.com / 070 388 31 90

Vi ser fram emot att arbeta med dig!